Browsed by
Author: oudnereus

In Memoriam Eric Wesdorp

In Memoriam Eric Wesdorp

Op 17 oktober 2017 is Eric Wesdorp, lid van verdienste, overleden.

Eric maakte als roeier deel uit van de verenigingsacht die deelnam aan de Olympische Spelen van 1968, de zogenaamde – en in Nereus-kringen befaamde – Mexico-acht. In de jaren ’90 was hij wederom succesvol voor Nereus, ditmaal als coach.
Een bijzondere man met een geheel eigen stijl in alles wat hij deed.
Wij wensen familie en vrienden veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

Erelid Ernst Veenemans overleden

Erelid Ernst Veenemans overleden

Op 2 oktober 2017 is erelid Ernst Veenemans overleden.

Ernst was een uitzonderlijke roeier met een warm bordeauxrood hart, maar vooral een uniek mens die ook de generaties na hem tot voorbeeld strekte.

Hij zal zeer door ons worden gemist.

Wij wensen familie en vrienden veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

 

Oud-Nereus Hardloopronde 2017

Oud-Nereus Hardloopronde 2017

Om het nieuwe jaar goed in te beginnen, organiseerde de Reünistencommissie dit jaar de eerste editie van de Oud-Nereus Hardloopronde. De afstand van 12 kilometer kon alleen, of in een team van 2 of 3 worden afgelegd. Langs de route werd 2017 feestelijk ingeluid met bubbels, warme chocomel met rum en oliebollen. De kopgroep liep hard met snelheden boven de 16 kilometer per uur, terwijl andere lopers uitblonken bij de stops.

Bij terugkomst op Nereus stond voor iedereen een warme kop soep klaar en waren er broodjes. Met 12 kilometer in de benen en een gevulde maag kon vervolgens op de Nieuwjaarsreceptie worden bijgepraat. De eerste editie was dan ook een groot succes!

De Hardloopronde kende ook een winnaar. Omdat er tijdens de ronde niet werd geklokt (gezelligheid kent immers geen tijd), werden de lopers beoordeeld op hun inzet bij de stops. De Hardloopronde is gewonnen door Pien: “ik heb denk ik mijn lichaamsgewicht in prosecco gedronken”. Een knappe prestatie!

We willen alle deelnemers bedanken voor hun enthousiasme, graag tot volgend jaar!

      

 

Website online!

Website online!

Welkom op de website van Oud-Nereus!

Na jarenlang een weggestopt menu op de Nereus site te zijn geweest, heeft Oud-Nereus nu een eigen website. Via deze website blijft u gemakkelijk op de hoogte van aanstaande evenementen en leest u het laatste nieuws. Ook kunt u gemakkelijk doorklikken naar de Facebook. Benieuwd naar wat Oud-Nereus de komende tijd organiseert voor de oud-leden? Kijk dan gerust in de agenda!

Wilt u ook lid worden van Oud-Nereus? U kunt gelijk gebruik maken van alle voordelen die het lidmaatschap biedt: jaarlijks het Nereus Magazine op de mat, uitnodigingen voor alle evenementen en toegang tot een groot netwerk. Daarnaast is uw bijdrage onmisbaar om de huidige generatie te bieden waarvan u ook genoten heeft: een onvergetelijke studententijd. Meer informatie? Lees dan verder!

Ioe Hikelemaya!