Doneren

Doneren

Doneren aan Oud-Nereus

Doneer nu en wordt lid van Oud-Nereus! U geeft de huidige generatie Nereïden daarmee dezelfde kansen die eerdere generaties aan u hebben geboden. Bovendien zult u uitnodigingen ontvangen voor alle activiteiten van Oud-Nereus en treft u jaarlijks het​ Nereus Magazine op uw deurmat. De minimale bijdrage bedraagt €35,- per jaar. U kunt aan de volgende fondsen doneren.

Algemeen Oud-Nereus Fonds 100+ fonds Willy Bloemendal Coach Fonds Sociëteitsfonds
Algemeen & boten Bootsman Coaching Sociëteit, faciliteiten & onderhoud
Ondersteun de continuïteit van Nereus door te doneren aan het Algemeen Oud Nereus Fonds. Dit fonds richt zich op het ondersteunen van uitgaven van Nereus. Goed materiaal is essentieel om wedstrijden te blijven winnen. Onze bootsman werkt daar elke dag hard voor. Draag bij aan de bootsman, zo wordt de vloot in de vaart gehouden. Professionele coaching is een voorwaarde voor een succesvolle vereniging. Draag bij aan de kennis en kunde om onze roeiers voorop te laten varen en te laten ontwikkelen. Draag bij aan het verbeteren en onderhouden van het Ghebouw en faciliteiten voor de hele vereniging. Denk aan de vervanging van de bar, vernieuwing van de keuken en het mogelijk maken van een aangename omgeving voor de leden.

 

U kunt doneren middels een periodieke schenkingeen automatische incasso of via een eenmalige donatie.

Wanneer u doneert middels een periodieke schenking gaat u een overeenkomst met een minimale wettelijke looptijd van 5 jaar. De schenking is fiscaal volledig aftrekbaar en afhankelijk van de hoogte van uw inkomen kunt u tot 52% van uw donatie terugkrijgen.

Wanneer u doneert middels een automatische incasso wordt dit bedrag ieder jaar rond november automatisch afgeschreven. U kunt de hoogte van het bedrag jaarlijks wijzigen of stopzetten.