Magazine Redactie

Magazine Redactie

 

Het Nereus magazine wordt door de A.S.R. Nereus uitgegeven voor de donateurs van Oud-Nereus, het 100+fonds, het Willy Bloemendal Coachfonds en het Sociëteitsfonds. Mail naar nereusmagazine@gmail.com om uw bijdrage, uw opmerking, (roei)verhaal of beschouwing te laten horen of neem contact op met de redactie, bestaande uit Anna Haasnoot, Brinio Claerbout, Judith Verberne, Rhea van Leeuwen, Roos Thijssen, Philip d’Ailly en Judith van ‘t Hooft.

Nereus Magazine
De meest recente editie is in januari jl. op de deurmat gevallen van alle donateurs van Oud-Nereus en de fondsen. Heeft u geen Nereus Magazine ontvangen, maar meent u daar wel recht op te hebben, neemt u dan contact op met de Ab actis. Geïnteresseerde leden kunnen een exemplaar ophalen bij het bestuur.

Online edities
Het Nereus Magazine is online beschikbaar (edities vanaf 2002 tot heden) voor de leden van Nereus en de donateurs van Oud-Nereus, 100+fonds, het Willy Bloemendal Coachfonds en het Sociëteitsfonds. U dient hiertoe in te loggen met uw login-gegevens voor IOE die u bij de Ab actis kunt opvragen.