Nereus Wielerpakjes

Nereus Wielerpakjes

Omdat blijkt dat veel Nereïden ook vaak naast de Amstel te vinden zijn, op de fiets welteverstaan, is er binnen de ASR een initiatief gegroeid om een koerstrui en –broek te ontwerpen. U kunt het beschouwen als een collecters-item; het nuttig gebruiken en uitdragen dat u een bordeauxrood hart heeft.

Vanaf heden zijn deze items aan te schaffen, óók voor dames. Bar bistro belle Ami heeft een (grote) helpende hand toegestoken en ook onze hoofdsponsor Kempen heeft besloten een duit in het zakje te doen. In BioRacer (voorziet onder andere Euskatel en de Nederlandse en Belgische bond van hun outfits) is een perfecte leverancier gevonden.

De trui bestaat uit een prachtig ontwerp, waarbij het lycra mouwen betreft: het neusje van de zalm. In de broek bevindt zich een zeer goede zeem waarmee u lachend Odf-Odw Rondje IJsselmeer kunt rijden. Verder is de broek van hoge kwaliteit.

De prijs voor een shirt en broek zal 75 euro bedragen, los kost een shirt shirt 38,50 euro en een broek 46,50 euro. Voor de combi deal moet u bij het afrekenen de kortingscode Nereus2018 gebruiken.

De winkelprijs voor deze kwaliteit van BioRacer is 110+ euro, met behulp van onze sponsoren is de prijs dus zeer gunstig geworden: laat deze kans niet lopen!

De levering zal ergens in augustus zijn, hoe u daarna uw bestelling kunt bemachtigen zal u via de mail kenbaar worden gemaakt. U kunt er ook voor kiezen om het via TNT post bij u thuis te laten bezorgen. Er is, mits genoeg animo, de mogelijkheid tot een tweede bestelling maar u kunt deze pas in september verwachten. De eerste bestelling zal plaatsvinden op woensdag 27 juni. U kunt dus uiterlijk tot dinsdag 26 juni bestellen via de webshop (www.nereus-merchandise.nl).

Dit zijn de eerste artikelen van de nieuw opgerichte Nereus Merchandise BV. Check regelmatig de webshop voor de nieuwste bordeauxrode artikelen!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *