Oud Nereus feest

Oud Nereus feest

OUD-NEREUS FEEST 2018 || OUD VERTROUWD || 26 MEI

Waarde oud-leden, het mag weer. 26 mei gaat het gebeuren; het Oud-Nereus feest zal plaatsvinden op de A.S.R. Ontsnap aan de 9 tot 5 sleur (of later, carrièretijgers dat jullie er zijn), regel een oppas voor kinderen/huisdieren/planten/wederhelften en kom als vanouds op een zwoele voorjaarsavond de dansmoves van toen etaleren.

De avond staat in het teken van de millenials: zij die stiekem ook bang waren voor Y2K en de milleniumwissel op Nereus mee hebben gemaakt. Met het thema ‘OUD VERTROUWD’ mag het duidelijk zijn dat alles weer compleet ingericht zal worden zoals het in de goede oude tijd was en misschien nog wel belangrijker, dat ook de beste hitjes uit de 90’s en 00’s voor u geselecteerd zijn om het dak eraf te laten vliegen. We hopen u allen 26 mei te zien. Wees er bij en maak het mee! Meer informatie is te vinden op facebook


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *