Welkom

Welkom

Welkom bij Oud-Nereus!

Oud-Nereus, de naam zegt het al. Wij zijn de vereniging van oud-Nereusleden, een kleurrijke groep van licht versleten roeiers die nog steeds dromen over die tijd aan de Amstel.

We zorgen er met deze reünistenvereniging voor dat we elkaar af en toe weer even in de armen mogen sluiten en oude verhalen kunnen oprakelen. Maar we zijn er ook om de jonge Nereïden diezelfde wonderlijke herinneringen te gunnen. Dat doen we met een beetje advies, een beetje geld en een beetje liefde.

Door allemaal iets te doneren, stellen we jong Nereus in staat om nieuwe boten te kopen, de bootsman te betalen, het gebouw te onderhouden, en nog veel meer. Net als de oud-leden dat vroeger in stilte voor ons deden.

En in de tussentijd houden we u op de hoogte met het Nereus Magazine en organiseren we voor de oud-leden borrels, diners, dansfeesten en – jawel – ook stevige hardloop- en fietsrondjes. Alles om elkaar weer even in de ogen te kijken.

Dus wordt vooral lid (mocht u het nog niet zijn) en doneer meteen iets, ook al is het maar een beetje. Elke eurocent wordt goed benut. U vindt de donatieknop hieronder. En wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten voor oud-leden? Houd dan deze site in de gaten. Tot snel!

Wil je je opgeven voor het Oud Nereus feest op vrijdag 25 november? Dit is alleen nodig als je je wilt inschrijven voor borrel/diner voor de aankomstjaren 2008-2018 en kan met deze link: Formulier invullen 

 

Nieuws

Agenda

Doneer nu