Doneren

Doneren

Lid worden van Oud-Nereus

U bent van harte welkom als lid van Oud-Nereus! U geeft de huidige generatie Nereïden daarmee dezelfde kansen die eerdere generaties aan u hebben geboden. Bovendien zult u uitnodigingen ontvangen voor alle activiteiten van Oud-Nereus en treft u jaarlijks het​ Nereus Magazine op uw deurmat. De minimale bijdrage per jaar bedraagt €30,-. Doneren kan op verschillende manieren.

Automatische incasso

Klik hier om via een jaarlijkse donatie per automatische incasso oud-lid te worden: Online aanmeldingsformulier Oud-Nereus. Uw donatie aan Oud-Nereus wordt ieder jaar rond november automatisch afgeschreven. U kunt de hoogte van het bedrag jaarlijks wijzigen of stopzetten.

Periodieke schenking

U kunt uw donatie aan Oud-Nereus ook voor bepaalde of onbepaalde tijd vastleggen in een periodieke schenkingsovereenkomst. De wettelijke minimumlooptijd is 5 jaar en het minimumbedrag per jaarlijkse termijn is €100. U geniet als donateur fiscaal voordeel als u per periodieke schenkingsovereenkomst schenkt; afhankelijk van het inkomen kunt u tot wel 52% van uw donatie terug krijgen.

U kunt periodiek schenken aan het algemene Oud-Nereus Fonds of aan fonds met een specifiek oogmerk. Dit zijn het 100+ Fonds (bootsman) of het Willy Bloemendal Coach Fonds (professionele coaching). U kunt een periodieke schenkingsovereenkomst aanmaken via het Online formulier Periodieke Schenking . De commissaris Reünisten en Extern neemt vervolgens contact met u op en maakt alles in orde.

Eenmalig donatie via iDeal

Als u maar één jaar gebruik wilt maken van de voordelen van Oud-Nereus en op de hoogte wilt blijven van Nereus, doe dan een iDeal-donatie via http://nereus.nl/oud-nereus/doneer_nu/