Oud-Nereus Hardloopronde 2017

Oud-Nereus Hardloopronde 2017

Om het nieuwe jaar goed in te beginnen, organiseerde de Reünistencommissie dit jaar de eerste editie van de Oud-Nereus Hardloopronde. De afstand van 12 kilometer kon alleen, of in een team van 2 of 3 worden afgelegd. Langs de route werd 2017 feestelijk ingeluid met bubbels, warme chocomel met rum en oliebollen. De kopgroep liep hard met snelheden boven de 16 kilometer per uur, terwijl andere lopers uitblonken bij de stops.

Bij terugkomst op Nereus stond voor iedereen een warme kop soep klaar en waren er broodjes. Met 12 kilometer in de benen en een gevulde maag kon vervolgens op de Nieuwjaarsreceptie worden bijgepraat. De eerste editie was dan ook een groot succes!

De Hardloopronde kende ook een winnaar. Omdat er tijdens de ronde niet werd geklokt (gezelligheid kent immers geen tijd), werden de lopers beoordeeld op hun inzet bij de stops. De Hardloopronde is gewonnen door Pien: “ik heb denk ik mijn lichaamsgewicht in prosecco gedronken”. Een knappe prestatie!

We willen alle deelnemers bedanken voor hun enthousiasme, graag tot volgend jaar!

      

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *