Website online!

Website online!

Welkom op de website van Oud-Nereus!

Na jarenlang een weggestopt menu op de Nereus site te zijn geweest, heeft Oud-Nereus nu een eigen website. Via deze website blijft u gemakkelijk op de hoogte van aanstaande evenementen en leest u het laatste nieuws. Ook kunt u gemakkelijk doorklikken naar de Facebook. Benieuwd naar wat Oud-Nereus de komende tijd organiseert voor de oud-leden? Kijk dan gerust in de agenda!

Wilt u ook lid worden van Oud-Nereus? U kunt gelijk gebruik maken van alle voordelen die het lidmaatschap biedt: jaarlijks het Nereus Magazine op de mat, uitnodigingen voor alle evenementen en toegang tot een groot netwerk. Daarnaast is uw bijdrage onmisbaar om de huidige generatie te bieden waarvan u ook genoten heeft: een onvergetelijke studententijd. Meer informatie? Lees dan verder!

Ioe Hikelemaya!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *